KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Jan. Onb. Abdi Altemel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Gezi İnceleme ve Turizm Kulübü tarafından toplum hizmeti kapsamında öğrencilerimize çorba ikramı yapıldı.

Ock

Okulumuz Gezi İnceleme ve Turizm Kulübü tarafından toplum hizmeti kapsamında banklar rengarenk boyandı.

Ock

Safahat Cümle/Afiş yarışması için çalışmalar hazırlandı ve pano yapıldı .

Ock

Tüm sınıflarda Edebiyat Öğretmenlerimiz ile Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bilen Oturur Etkinliği yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programla anıldı.

Kas

Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyesi ve Kayseri Bilim Merkezi görevlileri ile deneyller ve çeşitli etkinlikler yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumzda çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuzda yapılan kermes ve bahar şenlliği; çeşitli spor etkinlikleri, oyun alanları ve kermesimize desteği ve katılım sağlayan Sinan Şef ile gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Merve GÖKMEN'in yürütmüş olduğu " Bir Başkadır Atasözü" e Twinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandı.