KAYSERİ / BÜNYAN - Şehit Jan. Onb. Abdi Altemel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

RAMAZAN AYINA ÖZEL DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA GÖNÜLLÜ OLARAK YER ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ. YAŞASIN İYİLİĞİ YAŞATANLAR !

Nis

MSÜ SINAVINDA GÖSTERDİĞİ ÜSTÜN BAŞARI VE HER ZAMAN ÖRNEK DAVRANIŞLARIYLA BİLİNEN ÖĞRENCİMİZ ONUR KURUKU TARAFINDAN AYIN ÖĞRENCİSİ OLMAYA LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR.

Mrt

21 MART TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI. NEVRUZ ATEŞİ YAKILDI, DEMİR DÖVÜLDÜ. YUMURTA TOKUŞTURMA, HALAT ÇEKME, BALON TAŞIMA, SANDELYE KAPMACA VE ÇUVAL YARIŞLARI YAPILDI.

Mrt

Çanakkale Zaferi nin 109. yıl dönümünde okulumuzda Görsel Sanatlar öğretmenimiz tarafından Çanakkale Anıtının 3 boyutlu bir minyatürü yapılarak şehitlerimiz anıldı ve farkındalık oluşturuldu. Ayrıca Çanakkale anma töreni ile şehitlerimiz yad edildi.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde kabul edilen İstiklâl Marşı için Meclis Başkan Vekili Adnan (Adıvar) Bey tarafından meclise bir önerge verilerek beste yarışması açılması talep edilmiş ve ardından 17 Mart 1921 tarihinde Hâkimiyet-i Milliye gazetesinde ilana çıkılmıştır. Marşın bestelenmesi aşamasında ilk önce 24 eser kabul edilmiş ancak seçim yapılamamıştır. Daha sonra 12 Şubat 1923 tarihinde İstanbul Maarif Müdürlüğü tarafından açılan ikinci bir yarışmaya 55 eser katılmıştır. Bu kez Ali Rifat (Çağatay) Bey’in bestesi içlerinde en iyi olarak seçilmiş ve kesin karara bağlanmayarak tavsiye niteliğinde uygun görülmüştür. Bu beste 1930 yılına kadar çalınmış, bu yıldan sonra ise Cumhurbaşkanlığı Orkestrası Şefi Osman Zeki Üngör’ün bestesi kabul edilerek çalınmaya başlanmıştır.

Mrt

DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ ASLI EMRE İLE KADIN ÖĞRETMENLERİMİZE 8 MART İÇİN KÜÇÜK SÜPRİZLER YAPTILAR.

Mrt

Öğrencilerimize kayak sporu, Erciyes Dağı, Kayseri Osmanlı Sokağı ve kültürel tarihimiz tanıtıldı.

Şbt

Toplum hizmeti kapsamında öğrencilerimizle okak hayvanları için soğuk kış günlerinde ulaşabilecekleri mama kabı yaptık. Çevreye ve birlikte yaşadığımız canlılara duyarlı olabilmeyi önemli bir değer olarak yansıtmayı hedefledik. Emeği geçen ve mama kabını doldurmaya gönüllü herkese teşekkür ederiz .

Şbt

Teknoloji yarışmaları için ilk adım adıldı ve okulumuzda bir Teknofest takımı kuruldu.Başvurularımızı gerçekleştirdik.

Şbt

BÜNYAN OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA İLK OKUMA SAATİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

12. sınıf öğrencilerimiz sosyal etkinlikler haftasında moral ve motivasyonlarının artırılması amacıyla Kayserimizin gözde üniversitelerinden Abdullah Gül Üniversitesini ziyaret ettiler.

Ock

Onur Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Aralık-Ocak ayı ayın öğrencisi 9-A sınıfından Mediha Bozkurt seçilmiştir.

Ock

KİTAP OKUMA, KELİME OYUNLARI, BİLGİ YARIŞMALARI, SINIFLAR ARASI SPOR MÜSABAKALARI, HİTABET OYUNLARI, KERMES ÇALIŞMALARI İLE ÖĞRENCİLER DÖNEMİN YORGUNLUĞUNU ATIYOR.

Ock

DÖNEM SONU SOSYAL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.